ACCURATE VALIANT BV-300L-S SILVER
ACCURATE VALIANT BV-300L-S SILVER

ACCURATE VALIANT BV-300L-S SILVER (BV-300L-S)

Marka : Accurate

Havale İle %5 İndirimli

Accurate Boss Valiant Makaralar, tek hız makaralı baitcasting vardır. Deniz ve hafif aksiyon offshore uygulamaları için tasarlanmıştır.

Bu makaralar, mukavemeti, uzun ömürlülüğü ve balık savaş gücünü en üst düzeye çıkarırken boyut ve ağırlığı en aza indiren yenilikçi tasarımla üretilmiştir.

Bu çarklar akılda sığ su jigging ile inşa edilmiştir, ama aynı zamanda canlı-yem kıyı balıkçılık, resifler etrafında snapper balıkçılık, gümüş somon için jigging veya okul ölçekli orkinos, sarı kuyruk ve dorado hedefleme için de kullanılabilir.

Sağlam gövdesinin benzersiz eğriliği, bu kompakt, son derece hafif makaraya, modellerin yapısal bütünlüğünü iki kat büyüklüğünde verir.

Duvarları daha ince olsa da, esnemeyen çerçevesi ve yan plakası, benzer boyuttaki makaralardan daha fazla strese dayanmasını sağlar.

Bu Boss Valiant Makaraları, yeni bir Doğrulama özelliğine sahiptir - grevde kolay bulunan “Cam Stop”. Serbest makara ve vurma düğmelerine sahip olmak yerine, bu makaraların, sürükleme kolunu tam dolmadan önce durduran Sürme Kamında güvenli bir girintisi vardır.

Bu kullanışlı özellik, avcıların savaş boyunca ısınmasını engelleyerek, fenerin tam sürüklenmeye kadar gitmesini önler. Bu makaralar, tek hızlı bir makarada iki hıza ulaşabileceğiniz kadar yakın performans sunar.

 

Stok Kodu

Model

Ağırlık (oz)

Max Drag (lb)

Dişli Oranı

Braid Hat Kapasitesi (lb/yds)

BV-300L-S

ACCURATE VALIANT BV-300L-S

9.3

24

6:1.1

30/325

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR