DAIWA SALTIGA 2015 3500H
DAIWA SALTIGA 2015 3500H
DAIWA SALTIGA 2015 3500H

DAIWA SALTIGA 2015 3500H (SALTIGA153500H)

Marka : Daiwa

Havale İle %5 İndirimli !!!

Rakipsiz teknoloji Daiwa Saltiga’da can buldu.

Daiwa önceki Saltiga modellerinde sadece rotor kısmında MAGSEAL  bilye kullanılmıştı, Saltiga 2015 de ise ilaveten göbek dişlisinin her iki yanındaki bilyeler ve misina klavuz'  unda bulunan bilyeler de MAGSEAL teknolojisi ile donatılmıştır. Daiwa Digigear II, Magseal ve Zaion Hava Rotor ile yüksek performanslı standartları belirleyen yeni makinası Saltigayı 2015 de sizlerin hizmetine sundu. Yeni daiwa Saltiga da Magsealed rulman ve ATD ile 2015 yılına damgasını vuracaktır. Daiwa Saltiga da manyetik sıvının etrafında dönen rulman yapısı ile çığır açacaktır. Magsealed rulmanlar dönme düzgünlüğü artırmak ve parça ömrünü artırmak için kilit noktalarda yerleştirilmiştir. Daiwa NASA teknolojisi ile geliştirilen yeni manyetik yağlama sistemi rulmanları sarmal şekilde sararak toz ve dış etmenlere karşı koruma sağlar.

Birçok makinanın Drag sisteminde yaşanan en büyük sorun balık direnç gösterdiği ilk anda yaşanmaktadır. Daiwa Saltiga üzerindeki Drag (Sürükleme)sistemine ATD veya Otomatik Tournament Drag denir. Makine ilk dirençle karşılaştığı anda devreye girerek sürüklemeyi kontrol altına almanızı sağlar. Daiwa Saltiga Zaion Air Rotor ile şıklığın yanında size gücüde sunmaktadır. Bu tasarım sayesinde misina üzerindeki stresi ve basıncı dağıtarak size dört kat daha hassasiyet sunacaktır. Bu da avlarda size inanılmaz anlar yaşatacaktır.

Daiwa tarafından geliştirilen olta misinasının kıvrılmasını önleyen bu patentli teknoloji sayesinde atış esnasında ,ister ip misina kullanın ister flourocarbon misina, misina olta makinenizden kıvrılmadan boşalır. Twister Buster 2 misinanın kıvrılmasını engellemenin yanı sıra misina yatağı ve misina arasındaki sürtünmenin de azalmasını sağlar. Makara üzerindeki hava kanalları hava akışı oluşturmak için oyulmuştur. Bu makinaya şıklık verdiği gibi hava akışını sağlayarak makinanın nemli ortamda kalmasını önleyerek korozyonu ortadan kaldırır. 

 

Stok Kodu

Model

Ağırlık (gr)

Çeker (kg)

Kapasite (m/mm)

Rulman

Devir

Bir Turda Sarım (cm)

SALTIGA153500H

DAIWA SALTIGA 2015 3500H

455

10

130/0,37

13 + 1 - 2 CRBB 3 Mag Sealed

5.7

98

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR