SHIMANO Aero Technium 14000 XTC Surf Makina
SHIMANO Aero Technium 14000 XTC Surf Makina

SHIMANO Aero Technium 14000 XTC Surf Makina (ARTCMGS14000XTC)

Marka : Shimano

Havale ile %5 indirimli !!!

Magnezyum gövdeli Big Ci amiral gemisi, Ci4 + rotor ve çok daha fazlası!

Eşsiz Aero Technium MgS geniş döküm silindirleri, balıkçılık pazarındaki en iyi bileşenlerle donatılmıştır ve çarpıcı sazan ve performansları ile birçok sazan oltalarını ikna etmiştir.

Sazan Balıkçılığı ve uzun menzilli kullanım için Aero Technium Magnezyum Geniş Döküm Silindirleri, Shimano tarafından geliştirilen tüm teknik başarılardır.

Ci4 + rotorun yanı sıra, magnezyum malzemeden yapılmış bir yuvarlanma gövdesinin yanı sıra hafif alüminyum parçaların kullanılması sayesinde, yuvarlanma ağırlığı önemli ölçüde aşağı doğru optimize edilirken, aynı zamanda tamamen emniyetli ve bükülmeye karşı dayanıklı bir montaj sağlar. (Dişli kutusunun, çekme silindirlerinin kuvvetini veya ömrünü etkilemeden!)

Büyüklüklerinin yanı sıra muazzam sağlamlıklarına rağmen, Aero Technium MgS 14000 XTC'nin ağırlığı sadece 485 gr' dır.

Makara dişli, soğuk dövme Hagane malzemeden imal edilmiştir, böylelikle aşırı iletim gücü ve uzun ömür sağlanabilir.

Yavaş Salınım ve Aero Sarma sisteminin bir araya gelmesiyle, Aero Technium MgS 14000 XTC geniş makaralı tekerlekler, tüm oltalarla mükemmel bir paralel hat döşenmesini ve aşırı uzun atış performansını büyük bir hassasiyetle sağlar!

Bu büyük çukur sazan makaralarının bir başka özelliği de, krankın dönüş başına bir metreden fazla bir çizgi çekmesidir, bu nedenle Aero Technium MgS Büyük Çukur tekerleklerinin uzun mesafeli sazan balıkçılığı için mükemmeldir.

Hafif ve dengeli bir silindir hareketi için X-Ship şanzıman sisteminin yanı sıra her durumda mükemmel bir güç aktarımı dahildir.

Eşsiz sazan balıkçılığı için geliştirilen Aero Technium Magnesium 14000 XTC, olta balıkçılığından olta ile uzun menzilli kullanımına kadar her alanda gücü, hassasiyeti ve dengesi ile etkileyici bir etki yaratmıştır.

Stok Kodu

Model

Ağırlık (gr)

Dişli Oranı

Hat Kapasitesi (mm / m)

Yatak

Bir Turda Sarım (cm)

 Drag Kuvveti (kg)

ARTCMGS14000XTC

SHIMANO Aero Technium 14000 XTC

485

4.3: 1

0.35/ 550, 0.40/ 400, 0.45 / 300

9

103

20

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR