ESCA Green Multi Blink, with Hook
ESCA Green Multi Blink, with Hook
ESCA Green Multi Blink, with Hook

ESCA Green Multi Blink, with Hook (MS103G)

Marka : Esca
İndirim Oranı : %10 İndirim
Fiyat : ₺655,27(KDV Dahil)
İndirimli : ₺589,74(KDV Dahil)
₺196,58 'den başlayan taksitlerle

Havale ile %5 indirimli !!!

Tavsiyeler;

Açık ve/veya Derin su koşulları, hem açık denizde hemde kıyıda.
Esca® küçük bir jig olarak kullanılabilir veya onu favori sahtenize veya canlı yeminize takıp kullanabilirsiniz. Ayrıca Esca® nızı kaşıklara, hafif Jiglere ve trolling skirt'lere takarak güzel bir kombinasyon oluşturabilirsiniz.
Geceleri balıklar Esca® ışığını çok uzak mesafeden kendi canlı yiyecek kaynağı olarak görürler. Yanıp sönen ışık yaptığı taklit ile balığın avlanma-ısırma iç güdüsünü tetikliyor ve sonuç olarak daha fazla yakalanma gerçekleşiyor.

Esca® Attractor

Esca® 7 gram ağırlığında ve 2 adet kaliteli split ring lie birlikte geliyor (kapasite yaklaşık 20Kgf). Esca® ışığı balığı çeker ve Esca®'nın etrafında oluşan benzersiz Elektromanyetik Alan balığa gerçek avı yemek hissiyatı uyandırır ve bunun için balık data serf ısırır. Esca®'nın pil ihtiyacı bulunmamakta olup kendi enerjisini tuzlu sudan karşılar. Çeşitli farklı donanım konfigürasyonlarına izin verir. Sizin için özel olan takımlarınıza Esca®'yı ekleyebilir veya Esca® aksesuarları ile kombinasyon yapabilirsiniz. Mesela Esca® Karides veya Kalamar ve böylece balık yakalama oranınızı arttırın.…GÜNDÜZ veya GECE!

 

Renk ve Frekanslar

Esca® Blue ve Green deniz organizmaları tarafından kullanılan sahte balık ışıklarını simüle eden çok özel ışık dalgaları ve frekanslarıdır. Mavi ışık deniz organizmaları tarafından kendi alanlarında en yaygın kullanılan ışıktır. Mavi ışık ayrıca ışıkdalgası açısından en derin ve uzağa nüfuz eden ışıktır. Sığ sularda daha fazla parçacık ve yosun bulunduğu için yeşil ışık daha fazla kullanılır.(Tabii ki bu mevsimden mevsine ve bölgeden bölgeye değişiklik gösterir). Bizim tavsiyemiz sizin meralarınızda hangisinin daha iyi çalıştığını sizin deneyerek görmenizdir.

 

Esca® – 4 çeşit, sonsuz kombinasyonlar

Esca® Blue ve Esca® Green deniz organizmaları tarafından kullanılan baskın sahte balık ışıklarını taklit eden çok özel dalga boylarını yaymak için optimize edilmiştir. Ek olarak araştırmalarımız statik ışığın balığı dinamik ışık kadar etkili çekmediğini gösteriyor - bu yüzden Esca® solma ve çoklu göz kırpma ile geliyor.

Sizin için en iyi olanı görmek için favori ekipmanlarınızla birlikte farklı renkleri ve frekansları deneyin.  

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR