SHIMANO Sienna 4000 FE
SHIMANO Sienna 4000 FE
SHIMANO Sienna 4000 FE

SHIMANO Sienna 4000 FE (SN4000FE)

Marka : Shimano

Havale ile %5 indirimli !!!

Super Stopper II: Super Stopper II - Anti Ters Sistem Özelliği Sayesinde Balık Avı Mücadelesinde Size Daha İyi Performans Almanızı Sağlamaktadır. Bu Sayede Dişli Balık Avlarında Daha Güzel Sonuçlar Almanızı Sağlamaktadır.


S A- RbBalık Avı Esnasında Atışlarda Makinenizin Sallanmasını Engeller. Daha Uzun Atışlar Yapmanızı Sağlamaktadır. Aynı Zamanda Titreşim Yapmasını, Yalpalama, Dengesiz Sarım Yapmasını Ortadan Kaldırmaktadır.


Dyna- Balance: (Geri Dönüş Mekanizması) Balık Avı Mücadelenizde Size Maksimum Katkı Sağlamaktadır. Ani Duruşlarda Dengeleyici Özelliği Sayesinde Misina Kopmasını Engellemektedir.

VariSpeedTeknik Özelliği Sayesinde Sarım Esnasındaki Hızına Göre Sarım Yapmaktadır. Bu Sayede Daha Dengeli, Güçlü Sarım Özelliği Sağlamaktadır.


Power RollerMakine Üzerindeki Ip Misina, Monofilament Olta Misinası Kullanımlarında Balık Avı Esnasında Yıpranma Oranını En Az Dereceye İndirmektedir. Kullandığınız Ekipmanı Daha Uzun Ömürlü Kullanmanızı Sağlamaktadır.


Stok Kodu

Ağırlık (gr)

Dişli Oranı

Hat Kapasitesi (mm / m)

Yatak

Bir Turda Sarım (cm)

 Drag Kuvveti (kg)

SN4000FE

355

5,2:1

0.25-260 / 0.30-180 / 0.35-130

1 Ekranlı Paslanmaz Çelik Ve 1 Rulman

82

8,5

 

Bakım Bilgisi (Temizlik)

Av bittikten sonra makineyi soğuk çeşme suyu altında tutunuz ve sonra kuru bez ile temizleyiniz.Bu işlem makinenin ömrünü uzatacaktır.

Teknik Bakım

Teknik bakım (yağlama) klavuz telinin iki bağlantı bölümünün her avdan sonra, misine klavuz rulmanı ise haftada bir yağlanmalıdır.Ana mekanizma ise önemli bir durum olmadıkça yılda bir yapılması önerilir.Bu işlem her zaman yeni ürün hissi verecektir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR