ACCURATE APXL7 Piranha Plier W/Sheath and Lanyard
ACCURATE APXL7 Piranha Plier W/Sheath and Lanyard

ACCURATE APXL7 Piranha Plier W/Sheath and Lanyard (APXL7K)

Marka : Accurate
Fiyat : ₺8.564,48(KDV Dahil)
₺2.854,83 'den başlayan taksitlerle

Havale İle %5 İndirimli !!!

Accurate Fishing'in yeni ürünü olan Piranha Offshore Kesici/Pense kombi aleti, 3 ebatta sunulmakta, 6" (150mm), 7" (175mm) ve 8" (200+mm) modelleri.

Bu Offshore Kesici/Penseler uçak tipi alüminyum alaşımından üretilmekte olup,  neredeyse her tür monofilament misina, tek veya çok bükümlü tel, ve de üstelik yüksek teknoloji örgü misinaları kesebilir.

6" modeli, 100g'ın biraz üstünde ağırlığı ile ufak olup tatlı su ve/veya kıyı avcılığında uygundur.

7" modeli ise, 140g ağırlığı ile orta boy olup,  monofilament misinanın yanısıra hafif tel ve örgü misinalar için uygundur. Cebinize kılıfsız dahi kolayca sığabilir niteliktedir.

8" modeli de, 160+g ağırlığı ile tamamen açık deniz ürünüdür, daha iyi kesici özelliği vardır ve her tür monofilament misina, tüm tek veya çok bükümlü teller, ve de "mikro" veya "super" boy örgü misinalar için uygundur. Bu ürün ile kılıf ve bağ ipi kullanılması önerilir.

Bir ömür dayanabilecek evsafta imal edilen tüm bu modeller, keskinliğini muhafaza etmesi açısından atölyede test edilmiştir, ve neticede de 30# test kadar ince örgü misinalarda yüzlerce kesimden sonra halen lifsiz kesim yapabilmektedir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR