ACCURATE VALIANT BV-600 6:1
ACCURATE VALIANT BV-600 6:1

ACCURATE VALIANT BV-600 6:1 (BV-600)

Marka : Accurate

Havale İle %5 İndirimli

Valiant 600 Makaraları, beyaz marlin, yelkenbalığı, kral uskumru ve diğer yıldırım hızlı av balıklarıyla uğraşmak üzere tasarlanmış bir BVL-600 ve BVL-600W hafif hat serisiyle ağır kıyı ve açık deniz uygulamaları için tasarlanmıştır.

Bu makaralar, mukavemeti, uzun ömürlülüğü ve balık savaş gücünü en üst düzeye çıkarırken boyut ve ağırlığı en aza indiren yenilikçi tasarımla üretilmiştir.

Accurate BV'nin sağlam gövdesinin benzersiz eğriliği, bu kompakt, son derece hafif makaraya, modellerin yapısal bütünlüğünü iki kat büyüklüğünde verir.

Accurate BV'nin duvarları daha ince olsa da, esnemeyen çerçevesi ve yan plakası, benzer boyuttaki makaralara göre daha fazla gerilmeye dayanmasını sağlar.

Doğru da, daha büyük bir makaraya ait tahrik hattını Accurate BV'nin küçük profiline mükemmel bir şekilde sığdırmayı başardı.

Bu Boss Valiant Makaraları, yeni bir doğrulama özelliğine sahiptir - grevde kolay bulunan “Cam Stop”. Serbest makara ve vurma düğmelerine sahip olmak yerine, bu makaralar, sürüklenmeden önce sürükle kolunu durduran Sürme Kamında güvenli bir girintiye sahiptir.

Bu kullanışlı özellik, avcıların savaş boyunca ısınmasını engelleyerek, fenerin tam sürüklenmeye kadar gitmesini önler. Bu makaralar, tek hızlı bir makarada iki hıza ulaşabileceğiniz kadar yakın performans sunar. 

 

* Optimum düzgünlük, kıvam için patentli TwinDrag® 

Yüksek korozyon direnci için eloksal

Korozyon direnci için mühürlenmiş yedi ABEC Class-5 yatakları ve iki ARB rulmanları

Hassas kesim Paslanmaz Çelik Dişliler

* Pürüzsüz, Kolay Bul Kam Durdurma Strike

* Daha büyük serbest makara için kollu makara

* Kolu Sürükle Gömme Ergonomik Başparmak Plakası

Stok Kodu

Model

Ağırlık (oz)

Max Drag (lb)

Dişli Oranı

Braid Hat Kapasitesi (lb/yds)

BV-600

ACCURATE VALIANT BV-600

18

32

6:1

65/500

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR