ALBASTAR ELASTİC YEM SARMA İPİ 250mt
ALBASTAR ELASTİC YEM SARMA İPİ 250mt
ALBASTAR ELASTİC YEM SARMA İPİ 250mt

ALBASTAR ELASTİC YEM SARMA İPİ 250mt (ALB YSI 250MT)

Marka : Albastar
Fiyat : ₺15,00(KDV Dahil)
₺5,00 'den başlayan taksitlerle

Havale ile %5 indirimli !!!

Albastar Yüksek Mukavemetl Yem İpi 250mt

 

Bu balıkçılık elastik iplik özellikle balık eti, karides, tavuk karaciğeri, missel/clam & more gibi yumuşak yemler, balıkçılık kancalar için balıkçılık yem eklemek için tasarlanmıştır.

Deniz midyesi ile yem olarak balık tuttuğumda (kancaya takmak için çok zor bir yem) bu elastik ipliği kişisel olarak kullandım ve yemi çok iyi bir şekilde sabitleyin ve kancayı saklayın.

Bu elastik iplik kullanımı çok kolaydır, yem üzerinde düğüm bağlamaya gerek yoktur, sadece yem etrafında elastik iplik rüzgar, yukarı ve aşağı, sonra onu kırmak.

Bu balıkçılık elastik iplik kanca için yem daha verimli güvenli olacak ve balıkçılık hookup oranı garantili geliştirmek, artı iplik kullandığınızda ve kanca üzerinde yem kravat, elleriniz doğrudan ipliğe dokunmaz (sadece dispener dışında temizleyin), kokmuş yem kokusunu mücadele kutunuzdan uzak tutabilirsiniz.

 

Nasıl kullanılır:

Herhangi bir balıkçıları mücadele kutusunda en önemli öğelerden biri. Özellikle karides, yengeç ve balık gibi yumuşak yemler kanca üzerinde yem tutar. Ayrıca siyah pabucu kancaya sıkı tutmak ve uskumru ve kalamar yemlerini aerodinamik tutmak için kullanılır

Gerçekten iyi tasarlanmış uygun maliyetli yem elastik tutucu. Makaraya büküm ve elastik "pinging" delikten geri önlemek için menteşe üzerinde ustaca bir klip önlemek için içeride bir tutucu sahip!

 

Bu balıkçılık elastik iplik özellikle balık eti, karides, tavuk karaciğeri, missel/clam & more gibi yumuşak yemler, balıkçılık kancalar için balıkçılık yem eklemek için tasarlanmıştır. yem güvenli ve yem içinde kanca çok iyi gizleyin. Bu elastik iplik kullanımı çok kolaydır, yem üzerinde düğüm bağlamaya gerek yoktur, sadece yem etrafında elastik iplik rüzgar, yukarı ve aşağı, sonra onu kırmak. Bu balıkçılık elastik iplik kanca için yem daha verimli güvenli olacak ve balıkçılık hookup oranı garantili geliştirmek, artı iplik kullandığınızda ve kanca üzerinde yem kravat, elleriniz doğrudan ipliğe dokunmaz (sadece dispener dışında temizleyin), kokmuş yem kokusunu mücadele kutunuzdan uzak tutabilirsiniz.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR