NIKKO Octopus 89mm UV Black Aurora #466
NIKKO Octopus 89mm UV Black Aurora #466

NIKKO Octopus 89mm UV Black Aurora #466 (4580269444662)

Marka : Nikko
Fiyat : ₺436,16(KDV Dahil)
₺145,39 'den başlayan taksitlerle

Havale İle %5 İndirimli!!!

OCTOPUS 3,5’’ – 4,5’’

Boyut: 3,5 "(89mm)
Boyut: 4,5’’ (115 mm)
Paket başına 4 yem. 
Harika bir yem ve çok popüler bir boyut. Bu yem, taş balıklarından  ton balığına kadar hemen her balıkta kullanılabilir. Yassı balıkların avında da etkilidir.  
Baş profili ,vantuzları ve UV renkleri bu yemi son derece baştan çıkarıcı hale getiriyor. 
Süper yumuşak plastik, en ufak bir hareketle bacakların titreşmesini sağlar. 
Yüksek esneme kabiliyetine sahiptir ve tek bir yemi çok uzun süre kullanabilirsiniz. 
Sertleşmez yada kurumaz. 
Yutulduğunda balıklara veya diğer hayvanlara zarar vermez.
 

NIKKO 

Nikko 1 Şubat 1964'te kurulmuş olup, merkezi Japonya'nın Tokyo kentindedir. Nikko, iki üretim tesisinde boya doldurma / şişeleme, vakum kalıplama, kozmetik ve ambalaj malzemeleri üretimi alanlarında geniş bir yelpazede faaliyet göstermektedir. 2010 yılında birkaç yıllık araştırma ve geliştirmeden sonra biyolojik olarak parçalanabilir yumuşak yemlerin üretimine başladı. Yumuşak yem işi şimdi Nikko’ nun en stratejik iş alanlarından biridir. 
50 yılı aşkın bir süredir plastik üreten Nikko, yenilik, güven ve taviz vermeyen kalitesi ile sektörün önde gelen üreticilerinden biridir. Tüm Nikko yemleri, Nikko'nun Japonya'daki fabrikalarında, Japonya'nın ünlü detay ve kalitesiyle üretilmektedir. Tatlı su ya da tuzlu su avcılığı için Nikko yemleri kullanabilirsiniz.
Nikko'nun yeni nesil yumuşak yemleri:
 
ETKİLİDİR
Nikko' nun süper yumuşak malzemesi, yemlerin gerçek görünüp hissedilmesini, en ufak bir akım veya hareketle doğal olarak hareket etmesini sağlar. Doğalına sadık kalınan tasarımlar, minik ayrıntılar, doğal koku ile balıkları oltanıza çeken yemler elde edeceksiniz.
 
EKONOMİKTİR
Sadece tek bir yem ile kaç balık yakalayabildiğinize hayret edeceksiniz!  Sıradan plastik yemlerden 10-100 kat fazla dayanıklılık ile Nikko' nun yemleri size tasarruf sağlayacaktır.
 
BİO-ÇÖZÜNÜRDÜR
Nikko, doğal yaşamı koruyabilmek için eşsiz ve patentli bir nano teknoloji ile bio-çözünür yemler üretir.  Ürünün çözünmesi için yüksek sıcaklık veya özel koşullar gerekli değildir. Paketlerinde saklandıkları takdirde yıllarca tıpkı yeni gibi yumuşak ve gergin kalırlar. Diğer yemlerden farklı olarak Nikko, güneşte bırakılırsa sertleşmez veya kurumaz.
 
CEZBEDİCİ KOKULUDUR
Nikko kokuyu yemlere dönüştürür. Biraz kullandıktan sonra, yemler birkaç defa esnetilerek kokusu şarj edilebilir. Sıvı veya sprey gerekli değildir.
 
SİNDİRİLEBİLİRDİR
Sıradan plastik yemlerin çoğunun yutulduğunda veya sudaki bir ortamda şişirildiğinde sertleştiğini biliyor muydunuz? Çoğu balık ve diğer canlılar atılan ya da kaybedilen plastik yemleri sıklıkla yutarlar. Şişkin ve sert yemler sindirilemez, bu yemleri yutan balıklar uzun süre av yapamaz ya da yırtıcılardan kaçamazlar, genellikle balıkların ölümüne yol açar. Nikko'nun yemleri, bir su ortamında bırakıldığında veya bir hayvan tarafından yutulursa şişmeyecek veya sertleşmeyecektir. Nikko'nun süper yumuşak yemleri, hareketlerini engellemeden yutan hayvanın içinde geçip gidecek veya süper yumuşak kalacaktır.
 
TOKSİN İÇERMEZ
Nikko'nun yemlerinde plastisol, ftalatlar, çevresel hormonlar veya zarara neden olduğu bilinen herhangi bir madde yoktur. Sızıntı yapacak zararlı kimyasallar yok. Yem ne kadar atılırsa bırakılsın, zararlı hiçbir şey geride kalmayacak.
 
YÜZER
Nikko'nun yemleri yüzer, bu da yemlerin balıklara nasıl sunulacağı konusunda daha fazla seçenek sunar. Yemi açılı tutmak için özel jig kafalarına gerek yok. Anten, kuyruk ve eklentiler "ayağa kalkar" ve hafifçe hareket ederek balıkların dikkatini çekerler.
 
ÇOK YUMUŞAKTIR
Nikko'nun süper yumuşak yemleri, modele bağlı olarak yumuşaklıklarında hafif farklılık gösterir ancak hepsi harika hareketlere sahiptir ve en ufak bir hareketle doğal olarak titreşirler, bu balıklar için çok cezbedici bir sunumdur ve avcılığı arttıracaktır. Nikko en son olarak süper yumuşak yemler dizisi Dappy Serisini piyasaya sürdü. Bu yem serisi bildiğiniz yemlerden çok daha yumuşak , çok daha dayanıklı ve iğnenizi mükemmel tutacak. Nikko'nun yemleri, tüm hava şartlarında yumuşaklığını koruyacaktır.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR